VIOD verlengt contracten van de volgende (jeugd) trainers

Doetinchem – Het bestuur van VIOD heeft afgelopen week diverse trainerscontracten verlengd. André Severs is ook de trainer van VIOD 2 voor het aankomend seizoen. De opmerkelijke reeks van de afgelopen periode is voor het bestuur van VIOD niet onopgemerkt gebleven.

VIOD 2 heeft zich goed hersteld van de mindere seizoensstart en staat op basis van verliespunten gezamenlijk met AZC Zutphen op de 2e plaats van de ranglijst. Tevens is het contract van zijn assistent Jarst Lammers met 1 jaar verlengd. Dit duo staat dus ook in het seizoen 2018-2019 voor het 2e elftal van VIOD.

André Severs en Jarst Lammers op de achterste rij, naast teammanager Ton Loeven

Het bestuur van VIOD is uitermate tevreden over JO19-1 trainer Roy Ebbers en heeft mede door zijn goede staat van dienst het contract verlengd. Momenteel staat VIOD JO19-1 in de Top 5 van de ranglijst en de kans is aanwezig dat zij promotie kunnen afdwingen via een promotieklasse. Roy Ebbers zal ook in het seizoen 2018-2019 voor de groep van JO19-1 staan, waar Bas Derks de teammanager is.

Voor het team VIOD JO17-1 gaat het bestuur van VIOD op zoek naar een nieuwe trainer. Het contract van de huidige JO17-1 trainer Kevin Bischoff wordt  niet verlengd. Bischoff zal wel volgend seizoen de assistent zijn van hoofdtrainer Jan Lorsé, waar hij 4 seizoenen geleden ook mee heeft samengewerkt. De huidige assistent-trainer van VIOD 1, Manfred Wieben, kan zijn overvolle agenda niet meer combineren om Jan Lorsé te assisteren en zal aan het einde van dit seizoen stoppen.

Roy Ebbers, ook volgend seizoen trainer van VIOD JO19-1

 

Door: John van der Kamp

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier