EZC '84 verlengt contract met Frank Spijker en Harry Visch

De TC (technische commissie) van EZC ’84 heeft afgelopen week een positief gesprek gehouden met de huidige oefenmeester van de selectie van EZC ’84 Frank Spijker en diens assistent Harry Visch.

Het trainersduo staat sinds het begin van dit seizoen aan het hoofd van de selectie van EZC ’84. Spijker begon een jaar geleden al als trainer, nadat de toenmalige trainer zijn contract niet wilde uitdienen. Spijker is dit seizoen begonnen met het bouwen aan zijn elftal. Naast de bestaande spelers, heeft hij dit seizoen ook de beschikking over een aantal nieuwe spelers waaronder 2 oud-jeugdspelers van EZC ’84.

Aangezien EZC ’84 dit seizoen besloot om het 2e elftal niet als selectie-elftal in te schrijven was de noodzaak van een trainer voor het 2e elftal ook niet meer aanwezig, waardoor Harry Visch zonder elftal kwam te zitten. De selectie van EZC ’84, het eerste efltal,  bestaat nu uit zo’n 21 man. Reden genoeg om Visch toe te voegen aan de staf als assistent-trainer.

Frank Spijker

Gezien de huidige prestaties van het eerste elftal en de wens van de spelersgroep is besloten om het volgend seizoen in dezelfde trainers-formatie verder te bouwen aan de selectie.  EZC ’84 is zeer tevreden over de werkwijze van Spijker en Visch die zij hanteren binnen de selectie en spreekt zich positief uit over de verlening van de contracten.
Ook Spijker en Visch zijn tevreden over de ingeslagen weg binnen EZC ’84 en de groei van de selectie.
De contractverlenging zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie van EZC ’84 worden bekrachtigd door de ondertekening door de betrokken partijen.EZC ’84 is verheugt dat hiermee in ieder geval de ingeslagen weg wat betreft de selectie kan worden voortgezet en geeft aan alle vertrouwen te hebben in het trainersduo.

 

Door: Maurice Schalker

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier