Samenvatting l AD'69 kan niet thuis stunten tegen koploper MASV

AALTEN – De opdracht was duidelijk, in de aankomende drie wedstrijden (MASV, Gendringen en FC Trias) moeten er punten gehaald worden wil AD’69 met een gerust hart de winterstop ingaan.

Doen zij dat niet, dan wordt de 2e seizoenshelft een taaie en wordt het nog meer een strijd op overleven in de derde klasse.Punten halen tegen koploper MASV uit Arnhem wordt dan op voorhand uiteraard de moeilijkste uitdaging van de drie maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien dat MASV op de automatische piloot speelt tegen underdog AD’69 en misschien steekt AD’69 vandaag in hun beste vorm en groeien zij boven zichzelf uit, wie zal het zeggen.  Op het laatste moment moest zaterdag de geblesseerde Sjoerd Scholten afhaken en dat betekende een aderlating op het middenveld. Hiervoor zou Luuk Heijink voor in de plaats komen, Bekijk hieronder de wedstrijd. Eindstand 2-5.  Tekst: AD’69

 

 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier