Aanvaller Gökhan Yasar verlaat DVS'33 voor DOVO

Gökhan Yasar maakt na dit seizoen de overstap van DVS ’33, wat ook in de derde divisie uitkomt, naar DOVO. De 28-jarige spits tekent in Veenendaal een contract voor 2 seizoenen. De in Utrecht woonachtige Yasar speelde in het verleden voor onder andere FC Breukelen, Elinkwijk en De Meern.

Met het aantrekken van Yasar lijkt DOVO een echte doelpuntenmaker te hebben aangetrokken. Momenteel is hij bij DVS ’33 clubtopscoorder met 7 doelpunten. Vorig seizoen, toen hij actief was bij De Meern, trof de makkelijk scorende spits 41 keer doel. Hij en De Meern promoveerde net als DOVO naar de derde divisie. Bij DOVO hoopt Yasar deze lijn door te trekken. ,,DOVO heeft mooie plannen. Plannen die mij ontzettend aanspreken. Ik hoop met mijn doelpunten en assists deze grote club met deze plannen te kunnen helpen.

De makkelijk scorende spits en DOVO hadden vanaf het eerste moment direct een goede klik. ,,De gesprekken met de technische commissie en trainer Gert Kruys voelden erg goed. Ik voelde ontzettend veel waardering. Mijn gevoel zei dat ik het moest doen. Ik hoop dan ook dat ik hun vertrouwen met doelpunten kan terugbetalen. Doelpunten maken, daar leef ik van. Het is mijn zuurstof’’, aldus het doelpuntenfenomeen.

 

Bron: DOVO

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!