Sv Nijmegen blijft ook bij Overasseltse Boys in de winning-mood (2-4)

Overasselt – Op deze koude 3 december moest Nijmegen hun goede reeks proberen vast te houden . Uit de laatste drie wedstrijden werden er 7 punten gehaald dus Nijmegen ging voor de volle winst. Bij Nijmegen ontbraken door schorsingen en blessures, Erik Makaay, Ricardo Knoop en Jordy Goudt.

Vanaf minuut één zat er veel strijd in de wedstrijd. De eerste paar minuten was Overasseltse Boys de meest aanvallende ploeg maar de wedstrijd kantelde snel in het voordeel van Nijmegen. Nijmegen kreeg in de 2e minuut een vrije trap te nemen maar helaas voor Nijmegen belandde deze bal op de lat . Maar Nijmegen gaf met de sterk spelende achterhoede niks weg, Jaramir Alfenaar, Antoine In Den Bosch, Nathan, Esmond waren hier verantwoordelijk voor. In de 20ste minuut was het dan toch raak uit een lange bal van achteruit kwam de bal bij Jordy van den Broek die op zijn beurt Sven Klaassen bediende en Sven draaide de bal hoog achter de keeper van Overasseltse Boys en Nijmegen had zijn voorsprong te pakken 0 – 1.

Nijmegen was sterker dan hun tegenstander en op het middenveld met Johan Onderstal, Mehmet Aribas, Hakim, Jeffrey Peeters werd er ieder duel gewonnen. Uit een mooie bal van de zeer sterk spelende Jeffrey kwam de bal bij Jordy diep zijn beurt de bal speelde op Hakim , Hakim gaf de bal op Sven Klaassen doe de bal achter de verbouwereerde keeper schoot en er zo 0 – 2 van maakte. Maar net als vorige week tegen Niftrik kreeg Nijmegen net voor de rust een doelpunt tegen .

De scheidsrechter zag in een onschuldig duel ergens een penalty in en deze werd feilloos in geschoten door Bas Jansen en zo werd het voor de rust toch nog 1 – 2 . In de 2e helft was Nijmegen heer en meester en er werd de bijna geen kans weggegeven. Jaramir ging er op rechts van door en werd onderuit gehaald , Mehmet nam de vrije trap en Johan Onderstal tornde boven iedereen uit en kopte de bal onhoudbaar achter de keeper van Overasseltse Boys en hij maakte er 1 – 3 van . Nijmegen bleef de aanval zoeken maar de grensrechter vlagde continue en werd dus ook weggestuurd door de scheidsrechter.

Nijmegen wilde mee, een steekpass van Sven maakte Jordy van den Broek er nog 1 – 4 van . Het was nu alles of niets voor Overasseltse Boys en men ging vol op de aanval . De scheidsrechter legde de bal wederom op de stip naar een vermeende handsbal, maar gelukkig voor Nijmegen stopte Deniz Sibel Öztürk deze pingel en zo bleef het bij 1 – 4 . Het laatste antwoord was wel voor Overasseltse Boys, Bo de Groot maakte en met een mooie stift er nog 2 – 4 van . In de laatste minuten kwam Amer Muhamedbegović er nog in voor Mehmet maar aan de stand kwam geen verandering meer en Nijmegen nam verdiend 3 punten mee naar Nijmegen toe .

 

Door: Wilfred Goudt

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier