Advendo'57 gaat met de zege vandoor bij SC Oranje (2-3)

Arnhem – Wedstrijdbeeld van zaterdag j.l. was dat Sc Oranje 70% balbezit had en in de 1e helft legio kansen heeft gehad en Avendo57 de hele wedstrijd heeft doen wankelen, maar toch gingen de gasten uit Ederveen met 2-3 zege ervandoor.

SC Oranje gaf door twee persoonlijke fouten de wedstrijd weg en in de laatste 10 minuten hadden zij zelfs 3 goede mogelijkheden om alles recht te trekken. In de 1e helft scoorden Oranje verdient de 1-0 na een goal van Bob van Zoomeren vanuit een hoekschop. Kort daarna komt Advendo’57 vanuit een goede aanval op de 1-1. Na een aantal goede aanvallen van Oranje via linkerkant door een goede actie van Orveo Ubbergen kwam de thuisploeg op de 2-1.  Dat was meteen de ruststand.

In de 2e helft winnen de gasten wat meer fysieke duels waardoor ze terug in de wedstrijd komen. Na een fout in de verdediging komt Advendo’57 op 2-2 en toen ging het gelijk op maar Sc Oranje was nog steeds de ploeg die het betere van het spel had. Een kwartier voor tijd komt er een voorzet die door de keeper uit de lucht geplukt wordt. Hij wilt het spel voortzetten maar een van Oranje speler gaf de scheidsrechter een grote mond waardoor de scheidsrechter een vrije trap tegen gaf op de zestienmeter gebied.  Daaruit kwam de 2-3 op het bord.

Reactie van trainer  Carel van der Velden (Oranje) “Zwaar onverdiend verloren vandaag, maar dat is helaas voetbal. Maar wat kunnen wij ons storen aan trainers die doodleuk aangeven dat het een verdiende overwinning was.  Dan vragen wij ons af vanuit welke bril zie je zo iets.  Terwijl zijn assistenten in de bestuurskamer een heel ander verhaal hadden.”

Klik HIER voor meer foto’s

 

Foto’s: Jan van Zomeren.

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier