Zwaar gehavend Hatto Heim lijdt eerste nederlaag (FOTO'S/VIDEO)

Hattem – Vandaag op het programma de wedstrijd Hatto Heim – BAS Biddinghuizen. Op voorhand een moeilijke middag voor het team van Erwin Brem. Hatto Heim moest het vandaag doe zonder de volgende spelers door blessures. en privé omstandigheden. Eindstand 1-2. Gerben van de Worp , Kyle Olaria , Michel Koridon , Sander Nijkamp , Maurits van Olst ,Christian Bultman, Robin Metselaar,Winanad Meilink en Patrick Mensink. En daarom mocht deze middag Aron Winkelhorst zijn debuut maken in de hoofdmacht , en hij deed het uitermate goed.

IMG_9514

 

Hatto Heim begon sterk met Ruben Bouwhuis die de bal strak voor trok , maar Maarten Teuben kwam net een teen lengte te koert.’ Paar minuten later stoomde Aron Winkelhorst over links op naar voren , zijn voorzet kon met veel inzet van keeper Sander Westdijk over de deklat getikt worden. Een volley van Jelmer van der Velde ging net over het doel van BAS. In de 25e minuut weer een strakke mooie voorzet , en het was Bas Suidgeest die zijn eigen doelman passeerde 1-0. De eerste goed opgezette aanval enkele minuten naar het openingsdoelpunt van BAS was meteen raak. Het was Mark Schaap die de aanval over links beheerst achter Django van der Landen schoot 1-1. De vrije trap die BAS kreeg werd voorgezet en Patrick Woud nam de bal in één keer op zijn pantoffel en met een katachtige redding van Django werd erger voorkomen. Een bal van Maarten ging hard voorlang net voor de rust ,en zo bleef de stand 1-1.

IMG_9551

In de tweede helft weer een sterk Hatto Heim de eerste 15 minuten. Maar toch moest Django redding brengen op een uitval van Mark Schaap. In het vervolg schiet Teuben , de Vries en Bouwhuis op het doel , maar geen gevaar voor keeper Westdijk. Een kwartier voor het einde komt BAS er goed uit , een voorzet over links word strak voorgezet en aanvoerder Stefan Tolhoek kopt snoeihard de bal in het net 1-2. Hatto Heim ging op jacht naar de gelijkmaker , maar kwam er niet echt meer door. Een counter van BAS ,een speler plaatste de bal over de uitkomende van der Landen ,en ziet zijn inzet boven op de deklat belanden. Laatste vijf minuten waren weggelegd voor scheidsrechter Marsman , deze beste man was niet meer te volgen met zijn beslissingen. Maar naar 97 minuten vond hij het ook wel goed en fluit de wedstrijd af.

IMG_9545

De eerste nederlaag voor Hatto Heim was een feit , wat in principe niet hoefde te gebeuren. Want na afloop was Erwin Brem dik tevreden wat zijn spelers vandaag hebben laten zien. Zaterdag weer een uitwedstrijd in Zwolle tegen Z.A.C. die vandaag VEVO van de mat speelde 0-5.

Klik HIER voor meer foto’s

Door: Gradus Dijkman

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier