VSCO’61 lijdt een 2-1 nederlaag tegen Lelystad’67

In een nevelig Lelystad moet VSCO’61 uiteindelijk genoegen nemen met een 2-1 nederlaag. VSCO’61 heeft in de zevende minuut geluk dat een kopbal van de gevaarlijke Youssof Tokhi tegen de lat belandt. Tien minuten later is VSCO’61 dichtbij de voorsprong. Rinse van der Velde kopt uit een corner goed in, maar doelman Milan Leibbrand weet met moeite redding te brengen. 

Tohki heeft even later opnieuw een goede kans, maar lepelt de bal over het doel.

In de 29e minuut is het wel raak voor Lelystad’67. Jerredson Izijk scoort de 1-0 nadat hij doelman Grootenhuis heeft uitgespeeld. In de slotfase van de eerste helft is Thomas van de Kolk tweemaal dichtbij de gelijkmaker, maar hij weet niet te scoren.

De tweede helft start VSCO’61 feller en beter aan de wedstrijd. Na vijf minuten levert dat de gelijkmaker op. Dominique van de Grift wordt binnen de zestien onderuit gehaald en Ruben Buijserd scoort vanaf de elfmeterstip de 1-1.

Lang geniet VSCO’61 niet van deze gelijkmaker. Dylano van de Anker scoort in de 62e minuut de 2-1. VSCO’61 probeert hierna nog wel de gelijkmaker te forceren, maar in deze missie slaag het niet. Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen Scherpenzeel. Het duel op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur.  

Door: Bert Schipper

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier