VIOS verspeelt opnieuw punten teren Otterlo

Nadat VIOS in de afgelopen 5 wedstrijden niet tot winst wist te komen, was het zaterdag voor de Vaassenaren van groot belang om in de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde Otterlo weer eens een overwinning te behalen.

Op een koud en grijs sportpark ‘de Kouwenaar’, werd er voor de gelegenheid afgetrapt op het kunstgrasveld en ging VIOS direct op zoek naar de openingstreffer. Met veel beweging en aan de hand van de sterk spelende Mo Kiliç, die na een schorsing terugkeerde in de basis, werd Otterlo in de beginfase overlopen. Dat er in de eerste 10 minuten niet gescoord werd, mag een klein wonder heten. Achtereenvolgens Dennis de Jong, Kiliç en Ruben Soppe verschenen oog in oog met de attent keepende Otterlo doelman Bas Pol, maar keer op keer faalde VIOS in de afwerking. Juist op het moment dat Otterlo wat beter in de wedstrijd kwam, was Kiliç succesvol voor VIOS. Met een harde en lage schuiver wist hij 1-0 te scoren. Na de openingstreffer kwam de wedstrijd meer en meer in evenwicht en behoudens een vrije trap van Jelle Pol en een verdwaald afstandschot van Otterlo wisten beide ploegen geen kansen te creëren.

In de 2e helft zakte het spelpeil nog verder naar beneden, wat Otterlo hoop gaf om toch nog een resultaat te halen. Zonder dat VIOS in grote problemen kwam, viel in de 55e minuut toch de gelijkmaker. Matig ingrijpen van de VIOS verdediging, gaf Jop Stöfsel de gelegenheid om 1-1 binnen te schuiven. Hoewel er voor VIOS nog voldoende tijd resteerde om weer op voorsprong te komen, slaagde de Vaasenaren hier niet meer in. Het spel werd steeds slechter en doordat er ook bij Otterlo weinig lukte was het voor de kleumende toeschouwers wachten op het verlossende eindsignaal van scheidsrechter Hogeweide.

Volgende week wacht voor VIOS de uitwedstrijd in Wekerom tegen SDS’55.

 

Door: Frits Prins

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier