3A l Overtuigende uitzege AZ2000 bij Zelos

Arnhem  – Op een zeer koud sportpark en een matig speelveld begon AZ agressief en bepaalde het wedstrijdbeeld bij Zelos. Eindstand 2-4. De kansen voor AZ2000 werden niet verzilverd in de eerste helft waardoor het al 3-0 had kunnen staan (Cristian, Quency en Giovanni waren dichtbij). De eerste aanval van Zelos leidde de 1-0 in. AZ herstelde hier goed van en scoorde in de 40e minuut 1-1  door middel van individuele actie van Quency. De 1-2 was een penalty in de 44e minuut gemaakt door Lorenzo Arends en veroorzaakt door Quency.

Ruststand daardoor 1-2 in het voordeel van AZ2000

Na rust ging AZ verder waar het gebleven was en speelde agressief en aanvallend voetbal. 1-3 Giovanni afstandsschot in de kruising was een wereldgoal en de 1-4 via combinatie Silvano, Lorenzo en Quency die als laatste de bal snoeihard van 20 meter in de touwen schoot. AZ2000 was verlost.
De ploeg van Patrick Baltus liep daarna wat terug op eigen helft en gaf de scheids een vrije bal in de 5 meter vanwege een vermeend terugspeelbal. Deze actie werd door Zelos verzilverd.  2-4

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer over de 3e klasse A vind je hier