Remise WWNA in derby tegen SV Vaassen, rood Erik Hagen (FOTOREEKS)

Apeldoorn – Een doelpuntloos gelijkspel zondagmiddag voor onze hoofdmacht. Maar bloedeloos? Nee. Voor rust was het misschien wat saai en onzorgvuldig, na rust werd het spannend en waren er kansen over en weer. 

Zelfs tot in de blessuretijd toen Maurice van Kampen namens de thuisploeg de winnende treffer op de schoen had. Helaas voor de middenvelder van WWNA had Vaassen-doelman Sam Luijx nog net een voet over om redding te brengen. Wat dat betreft was de goalie de held van de middag.

Ook vlak voor het rustsignaal behoedde Luijx zjjn ploeg voor een achterstand. Axel Hulzebos was vanaf de linkerkant van het veld het strafschopgebied in gesneld en had met een bekeken stiftje de 1-0 op de schoen, maar de doelman bleef geduldig en bracht tijdig redding.

Het waren voor WWNA de beste kansen al was diezelfde Hulzebos en daarvoor ook al Nick Agten met het hoofd angstig dichtbij een doelpunt.

Aan de andere kant hadden de bezoekers via Leon Dekic, Alex Sangers en Remco Hulleman (tweemaal) ook mogelijkheden genoeg om tot scoren te komen. Het lukte domweg niet. Zowel Luijx als diens collega Wouter Jaspers waren bij de les op de momenten dat het erom spande.

Misschien was Hulzebos een kwartier voor tijd nog het aller gevaarlijkst. Hij kwam door een onreglementaire ingreep van verdediger Erik Hagen niet tot een schot. Het kwam de Vaassen verdediger op rood te staan. Terecht, al was het twijfelachtig of er geen buitenspel aan vooraf ging. De bezoekers moesten hoe dan ook in ondertal verder. En hoewel WWNA in de slotfase de meeste mogelijkheden kreeg, deelde ook Vaassen de nodige speldenprikjes uit. De teams konden (en moeten) met een punt leven.

Vierde klasse G:
WWNA – Vaassen 0-0 (0-0). Rode kaart: Erik Hagen (Vaassen). Gele kaarten: Van Kampen (WWNA), Van de Worp (Vaassen). Scheidsrechter: W.H. Kruit. Toeschouwers: 125.
WWNA: Jaspers; Langevoort, Boer, Sellaiyah, Buitenhuis; Hertgers, Van Kampen, Bax, Agten; Hulzebos, Koller.

Bron: WWNA

KLIK HIER VOOR HET ALBUM