Aquila met 3-0 onderuit in de derby tegen Avios/DBV (SAMENVATTING)

Er werd al een tijdje uitgekeken naar de derby AVIOS/DBV-Aquila, ondanks het slechte weer waren er een behoorlijk aantal toeschouwers op de been, die naarmate de wedstrijd vorderde gebroederlijk onder de overkapping bij de AVIOS stonde toe te kijken.

Wat men te zien kreeg was een gretig en fel AVIOS/DBV en een heel matig Aquila. Halverwege de eerste helft komt de thuisclub op voorsprong nadat de aanvaller door de Aquila defensie slalomde: 1-0. Voor rust viel er verder weinig te genieten in Alphen. Vlak voor rust valt Jelle geblesseerd uit, zijn vervanger de 15-jarige JO17-1 speler Floris was één van de weinig lichtpuntjes deze middag.

Na rust helaas hetzelfde spelbeeld. 1 Kans voor Aquila, na een misser van de doelman van AVIOS/DBV komt Lesley net niet tot scoren. De thuisclub doet dat wel nadat we zelf de bal panklaar leggen in de 5 meter: 2-0. Uiteindelijk valt ook nog de 30 maar die was puur voor de statistieken. Een verdiende overwinning voor AVIOS/DBV.

Komende week speelt Aquila thuis tegen DVSG, aanvang in Dreumel is 14.30 uur.

Video: Antoon Last

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier