SC Oranje in één helft klaar met De Treffers Zaterdag (FOTOREEKS)

Sc Oranje wint met overmacht van De Treffers met 2-1 maar dat had veel groter uit moeten vallen ondanks de paar speldenprikjes van De Treffers. Eerste helft scoorde aanvoerder Theo Groeneveld vanuit een corner de verdiende 1-0 wat ook de rust stand was.

Na rust scoorde De Treffers vanuit de scrimmage de 1-1 maar Sc Oranje bleef goed voetbal spelen met goed aanvallend spel over de zijkanten via Mike Hieltjes en Orveo Ubbergen. Na 25 minuten voetballen scoorde Alexander Prent de verdiende 2-1 met een streep in de linker kruising. De vreugde was groot na de goal gezien deze meer als verdient was. Door deze stand moest ook De Treffers op zoek naar een goal en kregen daardoor een paar goede kansen maar die kreeg SC Oranje zelf ook. Maar dit was weer een goede wedstrijd van Sc Oranje kant en verdient de 3 punten in Arnhem gehouden.

Foto: Jan van Zomeren (Meer foto’s)

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier