AGOVV verliest van kampioenskandidaat Scherpenzeel, 0-3

AGOVV is er zaterdag niet in geslaagd punten te onthouden van ‘kampioenskandidaat’ vv Scherpenzeel. Op sportpark Berg en Bos was na 90 minuten spelen één terechte winnaar, de einduitslag werd 0-3.

Toch was AGOVV niet geheel kansloos, de strijdlust bleef de hele wedstrijd zichtbaar. Scherpenzeel had meer dan een uur nodig om de ‘Blauwen’ van de nul af te halen. In de eerste helft ging het tussen beide teams gelijk op met een iets sterker AGOVV dat meerdere kansen creëerde, maar het doel niet wist te vinden. Ook dacht AGOVV nog recht op een strafschop te hebben, maar de onberispelijk fluitende leidsman Marsman zag dit anders en legde de bal net buiten het zestien meter gebied.

Elke poging die door AGOVV werd ondernomen, werd door de tegenstander vakkundig om zeep geholpen. Lees verder

 

Door: AGOVV

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier