Voorbeschouwing: DFS uit naar de amateurs van Ajax

DFS speelt a.s. zaterdag om 14:30 uur op sportpark De Toekomst tegen Ajax. De amateurs van Ajax staan momenteel samen met DFS, met negentien punten, gedeeld vierde in de Hoofdklasse B. De Amsterdammers hebben net als DFS de ambitie om mee te doen om de prijzen en daarom belooft het op voorhand een interessante ontmoeting te worden op De Toekomst. Ajax beschikt over een technisch vaardige ploeg met een gevaarlijke, snelle en makkelijk scorende voorhoede.

DFS zal er op gebrand zijn om na een serie gelijke spelen in uitwedstrijden eindelijk eens drie punten mee naar huis te nemen. En waarom zou dat niet kunnen tegen Ajax? DFS beschikt over een stabiele en ervaren ploeg die ook in deze wedstrijd de tegenstander weer het vuur aan de schenen zal willen leggen. Met de steun van de trouwe aanhang gaan we ook in Amsterdam voor de drie punten.

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier