Voorbeschouwing: AGOVV bij Lunteren op zoek naar goed vervolg

Grote vreugde vorig weekend bij de ‘Blauwen’ na een 5-2 zege op VSCO’61. Een broodnodige overwinning die moet worden voortgezet met een driepunter bij Lunteren. Die ploeg heeft twee punten minder dan AGOVV en bezet de dertiende plaats. Op sportpark De Wormshoef wordt er om 14.30 uur afgetrapt 

Comeback
AGOVV liet in de vorige speelronde eindelijk zien over de nodige veerkracht te beschikken. Na een snelle 0-2 achterstand draaide de ploeg van Hans uit den Bogaard het duel volledig om door doelpunten van Yuri Brentjens, Lars Hoekman, Marco Bosz en Maikel van der Wijk (2): 5-2. Strijdlust werd gecombineerd met goed voetbal, iets wat in de voorgaande wedstrijden zo werd gemist. Eén zwaluw maakt echter nog geen zomer, weet ook Uit den Bogaard. Na het gewonnen duel met VSCO zei hij tegen de Stedendriehoek: “Volgende week wacht Lunteren. Ik hoop dat de jongens dan hetzelfde kunnen opbrengen. Eigenlijk wil ik zelfs nog een pasje meer zien. Het zou mooi zijn als ze daarvan doordrongen raken. Want als wij een pasje minder maken, dan hebben we maar een heel matige ploeg.” Lees verder

 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier