VIOD verlengt contract met hoofdtrainer Jan Lorsé tot 2019

Het bestuur van vv VIOD heeft ook voor het seizoen 2018-2019 de 40-jarige Doetinchemmer Jan Lorsé als hoofdtrainer vastgelegd. Zowel het bestuur van VIOD als de spelersraad zijn bijzonder tevreden over de huidige samenwerking. Vorig seizoen werd onder leiding van Jan Lorsé het kampioenschap in de 4e klasse binnengesleept. Momenteel staat VIOD op de 5e plaats van de ranglijst in 3C.

“Het vertrouwen in elkaar is optimaal en dit is een reden voor beide partijen om het huidige contract te verlengen”, laat bestuurslid Technische Zaken René Zents weten. “We zetten met Jan het proces ook na dit seizoen door, want onze spelersgroep is bijzonder enthousiast en content met zijn werkwijze”.

Jan Lorsé is momenteel met zijn 2e seizoen bezig bij VIOD, waar hij in het verleden ook voor het eerste elftal uit kwam. Diverse jaren is hij als trainer werkzaam geweest bij de jeugdafdeling, waar hij zeer goede resultaten heeft behaald. “Momenteel doet de groep onder leiding van Lorsé het bijzonder goed in de 3e Klasse. Handhaving is dit seizoen onze doelstelling, maar mocht een periodetitel op onze weg komen, zullen wij het niet nalaten die kans te grijpen” aldus bestuurslid Rene Zents.

Het contract is verlengd met een jaar en duurt tot de zomer van 2019.

 

Door John van der Kamp

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier