Zaal | Pfc Apeldoorn wint haar uitwedstrijd tegen Madereros CF met 4-8

PFC begon niet scherp aan de wedstrijd en was tam in de duels. De thuisploeg voelde de ruimte en kwam op een 2-0 voorsprong. PFC greep hierna in en ging spelen met een man meer. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Mohamed el Moussaoui, 2-1.

10 seconden voor de rust kreeg Ismar Maglajlic voor het doel, deze legde hij af op Ishak Belhaj die op zijn beurt tegen een speler schoot, waarnaar Madereros een goede counter afrondde in een mooi doelpunt. Ruststand 3-1.

Door een verandering in de spelopvatting, kwam PFC scherper uit de kleedkamer. Dit resulteerde in veel balbezit en veel kansen. Daar waar het bij Ishak Belhaj de eerste helft allemaal misging, ging het in de tweede helft allemaal goed. Als kartrekker combineerde hij met zijn team en scoorde hij maar liefst 4x.  Door het hoge tempo van PFC maakten de gastheren veel overtredingen wat resulteerde in 10-metertrappen. Specialist Zoubeir Hadi nam zijn verantwoordelijkheid en schoot 3x de ballen genadeloos binnen.

PFC verzuimde om meer te scoren en kreeg door een fout achterin nog een tegentreffer.  Eindstand 4-8.

Een leerzame wedstrijd die PFC mee zal nemen naar de volgende wedstrijden en de eerst volgende is A.s. Vrijdag thuis tegen Groene Ster Vlissingen. Kom allemaal naar de Mheenhal om onze jongens te steunen.

 

Door: PFC

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer zaalvoetbal vind je hier