Csv Apeldoorn bekert verder na zege op Terschuurse Boys (SAMENVATTING)

De bekerwedstrijd op eigen veld tegen zaterdag derdeklasser Terschuurse Boys is door csv Apeldoorn met 4-1 gewonnen. In de 41ste minuut was het de sterk spelende Hüseyin Güveli die de thuisploeg op voorsprong bracht. In de 68e minuut verdubbelde aanvoerder Maarten Boeve de voorsprong, op aangeven van Güveli. Een kwartier voor tijd maakte Terschuurse Boys de meer dan verdiende ‘eretreffer’ via Ronald Bouwman. Charlie van der Hulst zorgde er met een kopgoal en een hard, geplaatst schot voor dat csv Apeldoorn uitliep naar een 4-1 overwinning.

csv Apeldoorn – Terschuurse Boys 4-1 (1-0)
Scoreverloop: 41. Hüseyin Güveli 1-0, 68. Maarten Boeve 2-0, 75. Ronald Bouwman 2-1, 79. Charlie van der Hulst 3-1, 90+2. Charlie van der Hulst 4-1

 

Door: csv Apeldoorn

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer over de beker vind je hier