Trainer Eric Schiltmans neemt stilletjes afscheid "Het is genoeg geweest"

NIJMEGEN – Begin dit jaar werd Erik Schiltmans aangesteld als interim-trainer omdat zijn voorganger op eigen verzoek is gestopt.

Lang heeft de huwelijk met SV Hatert niet geduurd. Ook Schiltmans werd bedankt voor gewezen diensten.  TC  Schiltmans was zonder vereniging. Daarvoor was hij na een succesvol seizoen gestopt bij de Trekvogels. Schiltmans is geen onbekende in de regio, heeft een eervol dienst bewezen voor amateurvoetbal in en rond Nijmegen. Hij was o.a. trainer van Alverna, Leones, Hatert, Millingen, Bemmel, en Rood Wit.

Schiltmans: ” Ik ben gestopt, het is een bewuste keuze. Ik ben ook niet beschikbaar indien een club zich meld. Om een simpele reden,  na 25 jaar als trainer vind ik het wel genoeg geweest. Ik heb een druk leven met een eigen bedrijf , en wil ook graag meer tijd aan mijn familie besteden. Heel soms help ik SV Hatert door een tegenstander te analyseren , dit doe ik vrijwillig en ik vind het leuk om rustig een wedstrijd te kunnen bekijken zonder enige druk “.

©Door onze verslaggever