Samenvatting vv Hierden – DZC'68 (3-1)

DZC ’68 1 heeft zaterdag opnieuw een teleurstellende nederlaag geleden. Het werd in Hierden tegen de plaatselijke voetbalvereniging 3 – 1. Dat betekent dat DZC ‘68 zichzelf op een “onveilige” twaalfde plek terugvindt op de ranglijst van de 1ste klasse D.
De ploeg vertrok zaterdag vol optimisme naar Hierden, ondanks verliespartijen tegen WHC en DETO. Daar stond DZC uiteindelijk aan de verkeerde kant van de score. Complimenten van tegenstanders voor het vertoonde spel gaven aan dat de Doetinchemmers zeker niet onderdeden voor de tegenstanders, maar dat aan het eind van de wedstrijden de ervaring van WHC en DETO de doorslag gegeven zou hebben om uiteindelijk de punten te houden.

Bekijk hier de samenvatting gemaakt door DZC’68 TV

Meer over deze wedstrijd vind je hier