Beker l Be Quick (za) schakelt tweede klasser ESA uit (Fotoreeks)

Arnhem – Dinsdagavond zijn de eerste negen wedstrijden in de eerste ronde van de districtsbeker gespeeld. De negen winnaars en het vrijgelote Go Ahead Kampen zijn daarmee geplaatst voor de tweede ronde van de beker. Deze ronde zal dit jaar midweeks plaatsvinden en wel op 28, 29 en 30 november.

Verrassing van de avond was de uitschakeling van ESA op eigen bodem door Be Quick zaterdag.  Op koude en mistige dinsdagavond kwam de bezoekers uit Zutphen via strafschop op voorsprong. Na de thee scoorde Jordy Folman via counter de gelijkmaker. Hoewel Be Quick de bovenliggende ploeg was kreeg ESA ook een strafschop nadat hands werd gemaakt. Nu faalde Folman met een schot vanaf elf meter, hij trof de lat.  In de strafschoppen serie was Be Quick de betere en won met 4-5.

 

Klik hier voor meer foto’s 

Klik hier voor meer bekervoetbal