Eigen doelpunt S.C.E bijna fataal in Groesbeek (1-1)

Op “Sportpark De Heikant” is om 14.30 uur de bal aan het rollen gebracht. De eerste kans voor S.C.E komt in de 7e minuut, keeper Achilles’29 (zo) wacht lang met uitschieten en Kaj Dreis onderschept de bal en schiet net over.

Nogmaals een slechte uittrap van de keeper in de 13e minuut, Kaj Dreis schiet net links langs de paal. In de 15e minuut een corner Dylan Cousin kopt net naast het doel. Na 20 minuten staat er nog steeds 0-0 op het scorebord. S.C.E is de bovenliggende ploeg, weer een mooie kans Richard Schür schiet hard op de kruising. In de 25e minuut komt Achilles’29 op voorsprong 1-0 door een eigen doelpunt van S.C.E. In de 35e minuut een corner voor S.C.E komt voor de voeten van Mitch Orth die schiet van 25 meter keihard net over het doel.

Khalid Samaoui ontvangt de eerste gele kaart in de wedstrijd. In de 44e minuut een dieptepass van Damian Kregting op Kaj Dreis randje buitenspel alleen op de keeper af, wordt neergelegd maar geen penalty. S.C.E is de gehele wedstrijd sterker maar Achilles’29 staat voor.

Het is rust op “De Heikant” en 1-0 in het voordeel van Achilles’29. De 2e helft is begonnen. Ook de 2e helft is S.C.E de bovenliggende partij, maar elk schot op doel is niet tussen de palen, ver over of tegen de tegenstander aan. In de 67e minuut nogmaals een vrije trap voor S.C.E ook deze bal verdwijnt naast het doel van Achilles’29. Het scorebord geeft nog 20 minuten aan om de achterstand in te lopen voor S.C.E.

Als 80 minuten de betere ploeg maar geen kans GOED afgerond. Ging het eigen doelpunt je dan de das omdoen? Uiteindelijk niet, want in de 89e minuut kwam de terechte gelijkmaker door Richard Schür na een voorzet van Mitch Orth 1-1. De scheidsrechter blaast af en zo komt S.C.E nog aan een verdient punt.

 

Door: SCE

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse Hier