Achilles’29 VR spoelen vervelende verlies van vorige week weg tegen ADO Den Haag (FOTOREEKS)

Groesbeek – Het duel van vrijdag 3 november tussen de dames van Achilles’29 en ADO Den Haag Vrouwen was een wedstrijd met maar weinig kansen voor beide ploegen. 

In de eerste helft waren de dames van Achilles’29 duidelijk de bovenliggende partij. Tot aan de 16 meterlijn speelden de dames van Achilles’29 goed en verzorgd voetbal, een echt goed einde kwam er helaas niet. 

Beide ploegen stonden verdedigend goed en zo bleef het in de eerste helft 0-0. Het was ADO Den Haag dat door een schot van Victoria Pelova in de laatste minuut van de eerste helft nog even gevaarlijk werd. De bal raakte echter wel de buitenkant van de paal. In het begin van de tweede helft kwamen de dames van ADO Den Haag wat beter uit de kleedkamer. Zij waren net iets feller en zaten korter op de bal. Zo moest keepster Jade Adan nog een keer met een goede reflex de bal uit de goal tikken. Langzamerhand waren het de dames van Achilles’29 die weer de overhand kregen en op zoek gingen naar de 1-0. Een kwartier voor het einde leek het erop dat Romy van Oorschot goed weggestuurd werd en scoorde 1-0.

Helaas werd er twijfelachtig buitenspel gegeven, dat was heel zuur, want de bal werd mooi ingeschoten. De dames van Achilles’29 gaven het niet op en in de 88ste minuut was het dan toch nog Beau Rijks die de bal binnentikte en zo de Matchwinner van de wedstrijd werd. Gezien de wedstrijd was het uiteindelijk een verdiende overwinning voor de ploeg van Robert de Pauw. Zijn ploeg heeft zich goed hersteld na de zware nederlaag in Twente.

 

De vrouwen van Achilles’29 vinden door deze overwinning weer de aansluiting bij de middenmoot.

Zaterdag 4 november was hetzelfde Sportpark De Heikant het strijdtoneel tussen de twee grootmachten van Groesbeek: Achilles’29 tegen De Treffers. Daarover later meer! 

Reactie TC Robert de Pauw “Heerlijk, deze zege komt op het juiste moment na de vervelende afstraffing van vorige week. Het team had dit juist nodig en toonde vandaag stootkracht in de slotfase”

 

Klik HIER voor meer foto’s 

 

Door: Marcel Roos

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier