Word donateur en steun ons voor het seizoen 2017/18

Het nieuwe voetbalseizoen is al een tijdje aan de gang. Stichting Het Gelderse Voetbal wil belangstellenden en volgers zoveel mogelijk voetbal uit de regio aanbieden, daarom zijn we op zoek naar donateurs voor het seizoen 2017/2018.

Waarom zou je donateur willen worden?

Door jouw bijdrage als donateur zorg je voor het voortbestaan van de Stichting Het Gelderse Voetbal. Ons voetbalportaal heeft iedere maand vaste lasten, zoals de kosten van de webhosting, vergoeding van de webmaster en verslaggever(s), kilometervergoeding, aanschaf foto-en filmmateriaal. Met jouw bijdrage steun je de Stichting Het Gelderse Voetbal. Voor het kleine bedrag van  € 12,00 hoef je het echt niet te laten. (Van voetbalverenigingen en bedrijven vragen wij een donatie van € 50,00.) 

Wat kun je van ons verwachten?

Een persoonlijke of zakelijke link op onze pagina Vrienden van Het Gelderse Voetbal. Je komt tevens in aanmerking voor gratis kaartjes als we een deal kunnen maken met de KNVB. (Dit laatste punt is onder voorbehoud.) 

Voor verengingen doen we meer. Eén van onze fotografen bezoekt een wedstrijd van het eerste team of een wedstrijd naar keuze. Van deze wedstrijd worden foto’s en video’s gemaakt en deze worden geplaatst bij een leuk artikel. 

Hoe kan ik doneren?

Maak het bedrag van € 12,50 of € 50,00 over naar

Stichting Het Gelderse Voetbal

NL53 SNSB 0907 7531 40
BIC SNSB NL2A

Voor onze administratie vragen wij jou om een e-mail met je naam/club te sturen naar info@hetgeldersevoetbal.nl 

U steunt ons toch ook?