Vierde zege op rij bezorgt WNC koppositie (FOTOREEKS)

WAARDENBURG – WNC kwam zaterdag samen met LRC Leerdam en DUNO Doorwerth ongeslagen op kop in de eerste klasse. In Waardenburg werd door goals van Willem-Paul van der Heijden en Aimen Seqqal met 2-0 van GJS gewonnen.

Het was voor WNC de vierde zege op rij. Debutant GJS blijft daardoor na vijf duels puntloos alleen onderaan.

Vijf minuten voor de rust gaf topscorer Willem-Paul van der Heijden met al zijn zesde competitiegoal WNC de leiding. Halfweg de tweede helft stelde Aimen Seqqal voor de thuisclub met 2-0 de winst veilig. De Tielse scheidsrechter Rick van Dee blies een goede partij, had het in de faire wedstrijd ook niet moeilijk en kon de kaarten dan ook op zak houden.

Klik HIER voor meer foto’s

 

Foto’s: Joost van Mourik
Tekst: Regio-voetbal

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier