Csv Apeldoorn blijft thuis steken op gelijkspel tegen Urk (SAMENVATTING)

csv Apeldoorn – Urk is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. De ploeg uit Flevoland kwam in de 22e minuut op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Jesse Perdon. De gelijkmaker kwam op naam van invaller Fedde Timmer, die net als vorige week het net wist te vinden. Volgende week spelen de rood-gelen wederom een thuiswedstrijd. Dan komt DFS uit Opheusden op bezoek.

csv Apeldoorn – Urk 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 22. Jesse Perdon (eigen doelpunt) 0-1, 70. Fedde Timmer 1-1

Opstelling csv Apeldoorn: Patrick Jansen, Melvin Bresser, Joost Krijns (19. Jesse Hartgers), Jesse Perdon (65. Hüseyin Güveli), Rob Diderik, Jeremy Jonker, Maarten Boeve, Steven van Es, Richard van Beek (65. Fedde Timmer), Sander Krijns, Jamarro Diks
Niet gebruikte wisselspelers: Siebe Wiersma, David Spoelstra

Opstelling Urk: Cornelis Koffeman, Ronald Wezelman, Dick Hakvoort, Klaas Kramer, Riekelt Jan Brands, Jan van Slooten (90+1. Pieter Brands), Marinus Snoek, Gerrit Tol, Jelle de Boer (77. Klaas Romkes), Hessel Snoek, Riekelt Nentjes (74. Johan Loosman)
Niet gebruikte wisselspeler: Jacob Kuijt

 

Door: csv Apeldoorn

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier