Voorbeschouwing: OWIOS uit naar FC Horst

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag in Ermelo op sportpark ‘De Adelaar’ tegen FC Horst. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G. Stegeman.

Na één seizoen is FC Horst weer terug in de 2e klasse na 1 jaar gespeeld te hebben in de 3e klasse. Vorig seizoen promoveerde FC Horst via de na-competitie door VRC te verslaan. In het seizoen 2015-216 eindigde de wedstrijd in Ermelo in 2-2 door twee doelpunten van Bennie Veldhoen. Thuis won OWIOS met 2-0.

Horst is als promovendus zeer goed aan de competitie begonnen. Horst staat op de 4e plek met 9 punten uit 4 wedstrijden. Horst won van VSCO, VVOP en Renswoude. Het verloor haar wedstrijd van koploper Blauw-Geel ’55. Vorige week won FC Horst met maar liefst 4-0 van Renswoude. Met name op het middenveld werd Renswoude overlopen. Grote man bij FC Horst was Isa Kiziler met 3 doelpunten.

OWIOS staat vlak achter FC Horst met 7 punten uit 4 wedstrijden. OWIOS won van AGOVV en Lunteren en verloor van koploper Veensche Boys. Vorige week speelde OWIOS gelijk tegen kampioenskandidaat sv Lelystad ’67. OWIOS hield aan dit gelijkspel toch een wrange nasmaak over. OWIOS speelde een goede wedstrijd en creëerde verschillende kansen zonder zelf kansen weg te geven. Wegens een blessure wilde OWIOS de bal uitspelen, maar sv Lelystad ’67 hield de bal binnen en ging er snel vandoor. Uit de aanval ontstond een penalty en deze werd feilloos binnen geschoten.

De wedstrijden tussen FC Horst en OWIOS kenmerken zich altijd door veel doelpunten. Beide ploegen zullen voor de overwinning gaan om in de subtop te blijven meedraaien. Voor OWIOS een mooie gelegenheid om de wrange nasmaak van vorige week weg te spelen.

 

Stand in deze klasse hier