Zaal: Interview Giordano Ashruf (Fotoreeks Elsweide – SC Olympic 1-2)

Arnhem – SC Olympic heeft in de topklasse F een verdiende zege behaald in het Arnhemse onderonsje tegen Elsweide.  Eindstand 1-4. 

Giordano Ashruf

Giordano Ashruf ook bekend als DJ in de jongensband Afro Bros is blij met de terugkeer naar SC Olympic. Na een jaar 1e divisie zaal in Apeldoorn is de topscorer ( 10 uit 3) blij met de zege. ” Ik heb netjes mijn seizoen afgemaakt maar besloot om terug te komen. Ik heb veel dingen geleerd en hoop met die ervaring het te kunnen overbrengen in de groep.  Topklasse is ook een hoog niveau waarin teambelang voor individueel belang gaat. We willen hoog mogelijk eindigen en een debuut maken in de 1e divisie.”

Hij kon kiezen uit meerdere clubs maar koos voor SC Olympic ” Uiteraard sleept coach Dries (Idris) een belangrijke rol voor mijn keuze. Twee jaar terug een prachtig kampioenschap meegemaakt met SC Olympic. Dat willen we weer als doel stellen. Het voelt als een thuisbasis hier.”

 

Doelpuntenmakers:

0-1 Dano

1-1 Nakohmi Veldt

1-2 Dano

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

©Door onze verslaggever

Meer zaalvoetbal vind je hier