Hatert laat SC Millingen puntloos achter (Fotoreeks)

Beide keepers blonken uit maar de toeschouwers zagen toch 5 doelpunten. Millingen maakte er 1 minder dan Hatert en verloor. Vanaf de aftrap sneden de diepe ballen van Hatert als een scherp mes door zachte boter, iedere bal zorgde voor gevaar en het had daardoor binnen 5 minuten al 0-3 kunnen zijn. Eindstand 2-3. 

Keeper Hanssen en Randy Vermeulen voorkwamen erger. 

De eerst volgende bal zorgde wel voor de 0-1. In de 7e minuut maakte Chiel Jan Nijman de eerste treffer. Hatert bleef daarna gevaarlijk maar toch kwam Millingen op 1-1, een voorzet van Robin van der Hoeven werd door Hatert verdediger Van Landeghem met de knie in eigen doel gewerkt in de 27e minuut. De bezoekers gingen door maar Millingen keeper Paul Hanssen bleef een sta in de weg terwijl Luuk Smeekens een grote kans naast het doel schoof. In minuut 41 kwam Hatert toch weer op voorsprong, verdediger Pim Poelen krulde een vrije trap in de bovenhoek: 1-2. Namens Millingen ondernam spits Wisnieski een solo die meer verdiend had dan een corner.

Hatert trok zich na de thee terug, “laat Millingen maar komen”, aldus coach Zsolt Kovacs. Dat was niet zo verstandig want Millingen kwam inderdaad en kreeg kansen. Hatert keeper Wilemsen kreeg nu de kans zijn klasse te tonen. Wisniewski noch Sam van der Velden wisten hem te passeren waarna Van der Velden later de bal tegen de lat schoot. Ook Tim van den Hurk en nogmaals Sam van der Velden hadden geen geluk met hun schoten. Aan de andere kant kwam Hatert na een uitval op 1-3 het was wederom Nijman die het net wist te vinden. De wedstrijd leek gespeeld maar Millingen gaf niet op en kwam twaalf minuten vóór tijd door Danny Penninx, die binnen schoof na een hoekschop, terug tot 2-3. In die stand kwam geen verandering meer.

 

Opstelling SC MILLINGEN: Paul Hanssen, Rick Wolsing, Menno Houkes, Randy Vermeulen, Dave Neijenhuis, Robin van der Hoeven, Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Niels Wingels, Bartek Wisniewski (Danny Penninx) en Sam van der Velden.

Opstelling SV HATERT: Johnny Willemsen, Giovani van Landeghem, Pim Poelen, Joeri Hendriks, Marc van Aalten, Sjors Poelen (aanvoerder), Kyle Honigh (Roy Klaassen), Justin van Hest, Roel van Hassel, (Calvin Groenen), Luuk Smeekens en Justin van Hest.     

Nog een aantal foto’s hier

 

Door: Hein van de Wal
Foto’s: Hans Driessen

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier