Ex De Treffers spits bezorgt Jong Vitesse eerste nederlaag (FOTOREEKS)

Jong Vitesse heeft haar eerste nederlaag van het seizoen geleden. OJC Rosmalen was in Arnhem met 1-2 te sterk voor het belofteneftal, Julian Calor maakte het enige Arnhemse doelpunt. Dit betekent dat Jong Vitesse met een beter doelsaldo dan Quick en EVV op de tweede plek staat.

Jong Vitesse was voor rust duidelijk de betere ploeg. Het belofteneftal liet de bal prima rondgaan was regelmatig gevaarlijk. Dit resulteerde niet in een voorsprong voor Jong Vitesse. Het waren de bezoekers uit Rosmalen die de score opende. OJC-spits Wesley Meeuwsen schoot de bal na ruim een half uur binnen: 0-1. Lang konden de Brabanders niet genieten van de voorsprong. Drie minuten na de openingstreffer schoot Calor de gelijkmaker binnen: 1-1.

 

Na rust kwam de ploeg uit Rosmalen beter in de wedstrijd. Na ruim een uur spelen kopte Meeuwsen zijn tweede van de wedstrijd binnen: 1-2. Jong Vitesse kreeg na haar tweede achterstand van de wedstrijd nog wel enkele kansen maar wist niet meer te scoren.

 

KLIK HIER VOOR ONLINE ALBUM

Klik hier voor alle uitslagen in deze klasse