Kaartenfestival bij de Arnhemse derby De Paasberg – Arnhemia (FOTOREEKS)

Ondanks het slechte weer op zaterdag was het veld bij de Paasberg prima te bespelen. Het `spelen` tegen de Paasberg is eigenlijk nooit gemakkelijk en zeker niet als je al na enkele minuten op een 1-0 achterstand komt door inzet van Jeffery Onstein. 

Een geheel onnodige goal die voor de Paasberg wel heel gelukkig tot stand kwam.

Het voordeel van een vroege tegengoal is wel, dat je lang te tijd hebt om dit te corrigeren. Ondanks een veldoverwicht dwongen wij de eerste 20 minuten veel te weinig af. Onze eerste doelpoging was pas in de 20e minuut te noteren: een schot van buiten de 16 meter door Koray Ucar.

In de 36e minuut een klein opstootje nadat Henk Gerrits van de Paasberg zijn 2e gele kaart krijgt en dus een veldverwijzing. Daarna krijgen we tot aan de rust een legio kansen en weten daar tot aan de rust niet uit te scoren. Een schot van Hoessein Edan treft kort voor rust nog de kruising. Na rust moest het dan gebeuren en daar was eigenlijk best vertrouwen in. De tweede helft is kort samen te vatten in een kaartenfestival met 4 rode kaarten en enkele gele kaarten. De Paasberg eindigde met acht man. De verdiende gelijkmaker van Arnhemia kwam nog wel via de voet van Appie Karrouch. Zondag mag geconstateerd worden dat Arnhemia zichzelf schromelijk tekort heeft gedaan. Wel blijft de ongeslagen status staan.


Klik HIER voor meer foto’s

 

Tekst: Sjaak Bouwmeister

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier