VSCO’61 heeft na zege op Valleivogels smaak te pakken

In de uitwedstrijd tegen de Valleivogels in Scherpenzeel pakt VSCO’61 is de slotminuten de volle winst. Na een boeiend, maar niet hoogstaande wedstrijden smaakt de late overwinning zoet.

Na een aftastende begin zijn de Valleivogels na en kwartier dichtbij een treffer, maar de kopbal van Jelle Staal belandt op de lat. Aan de andere kant is Gerwin de Leeuw dichtbij een treffer na een pass van Thomas van de Kolk. Hij prikt de bal langs de ver uitgekomen doelman Sven Hardeman, maar de bal verdwijnt naast het lege doel. Even later is Gerwin de Leeuw opnieuw gevaarlijk. Zijn diagonale schot wordt door de doelman tot hoekschop verwerkt. De gevaarlijke Anass Akharouid stelt doelman Arjan ten Klooster op de proef. Zijn schot in de kort hoek wordt  tot hoekschop verwerkt door de VSCO-goalie die deze middag niet te kloppen is.

De tweede helft kan de wedstrijd beide kanten opvallen. Een paar maal worden de VSCO’61 aanvallen onderbroken door onterecht vlaggen voor buitenspel van de assistent-scheidrechter van de Valleivogels. Doelman Arjan ten Klooster redt knap op een vrije trap van aanvoerder Rémon Liefting. Roel Wolff ziet na een mooie dieptepass zijn schot gekeerd door doelman Hardeman.

In de 65e minuut lacht VSCO’61 het geluk toe doordat een hard schot van Wilbert Thomassen via de paal achtergaat. Uiteindelijk weet VSCO’61 in de 88e minuut de overwinning naar zich toe te trekken. Roel Wolff is het eindstation en laat doelman Hardeman kansloos. In een wedstrijd die beide kanten op kan, zit VSCO’61 aan de goede kant. De late overwinning smaakt voor de Kanaries zoet, terwijl de afdronk voor de Valleivogels bitter is.

Volgende week speelt VSCO’61 thuis tegen BlauwGeel’55. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur.

 

Door: Bert Schippers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier