Eerste overwinning Brasil'77 in de 1e divisie een feit (FOTOREEKS)

Terborg – Niet te geloven maar na 30 seconden staat er op de klok 0-1. Opnieuw een tegenvaller. Maar gelukkig werd dit in de loop van de wedstrijd hersteld. Er werd weer eens snel gestart door de tegenstander die dan ook na 30 sec de 0-1 op onze klok hadden staan. Hierna nam Brasil’77 langzaam het heft in handen. Dit resulteerde na 7 minuten in de gelijkmaker door Jeffrey Megens 1-1 en weer 7 minuten later in de voorsprong van Brasil’77 door een doelpunt van Alexander Tempels, nadat hij een afgeketste bal van Pim Olthuis rustig wist binnen te tikken 2-1. Hierna ontspon zich een wedstrijd die makkelijk gelijk had kunnen komen maar toch was dit niet het geval. Hierdoor werd de rust gehaald met een 2-1 stand.

De tweede helft:
Brasil’77 begint weer met volle druk op de tegenstander te zetten. Wat gezegd dient te worden dat dit nu eens met de volle overtuiging werd gedaan. De Hommel werd hierdoor ver naar achteren gedrukt en resulteerde dan ook na 11 minuten in de 3e treffer van Roel Gebbinck voor Brasil’77 3-1. Hoewel er vanaf dat moment geen twijfel meer was wie deze wedstrijd zou winnen bleef het onrustig op het veld. Er werd van hot naar haar gerend en er was weinig te beleven.

Tot in minuut 15 de sterk keepende Marco Olthuis ontving de bal van de keeper, die was gaan meevoetballen om zo toch maar meer druk op het doel van Brasil’77 te krijgen, stuiterde de bal op de grond en haalde uit over de verdediging van de tegenstander en de bal belande met een prachtige lob in het doel van De Hommel 4-1. Nu was het helemaal gedaan met De Hommel. Zo werd er nog 5 minuten doorgespeeld tot de scheidsrechters die goed floten werd afgefloten. Zo werd de eerste overwinning in de 1e divisie van Brasil’77 een feit. Volgende wedstrijd ook een kraker tussen weer 2 nieuwkomers in deze klasse CFM/Transito – FC Brasil`77

Brasil’77 : Marco Olthuis (1x), Pim Olthuis , Bertroy Navis, Chiel Terhorst, Jeffrey Megens(1x), Roel Gebbinck(1x), Alexander Tempels(1x) en Ron Prinsen. Coach Paul Weijers

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer zaalvoetbal hier