Dubbel verlies De Treffers, keeper Jordy vd Kracht debuteert in de tweede divisie (FOTOREEKS)

Groesbeek – Tijdens de met 1-2 verloren wedstrijd tegen HHC Hardenberg heeft Jordy van de Kracht van De Treffers eindelijk zijn eerste speelminuten in de Tweede Divisie gemaakt. De 27-jarige doelman moest in de 69e minuut de geblesseerde doelman Niels Kornelis bij een 1-2 achterstand vervangen en hield zijn doel in het restant van de wedstrijd schoon.

Blessure Niels Kornelis diep in de 2e helft waardoor doelman het veld moet verlaten

Een matig spelend De Treffers verloor zaterdagavond terecht met 1-2 van HHC Hardenberg. De Treffers kwam nog wel op voorsprong door een vroeg doelpunt van Nick de Bondt, maar zag in de veertiende minuut HHC op gelijke hoogte komen door een doelpunt van voormalig Achilles’29-speler Rick Hemmink. In de eerste helft miste De Bondt een strafschop, waarna vlak na rust Koos Werkman het winnende doelpunt scoorde: 1-2.

Van de Kracht kwam in de zomer van 2015 van De Graafschap en verloor de concurrentiestrijd met de betrouwbare Niels Kornelis. In zijn eerste seizoen kwam Van de Kracht in de Topklasse Zondag tot twee wedstrijden: een invalbeurt tegen VVSB en een basisplaats tegen AFC. Vorig seizoen bleef Van de Kracht het hele seizoen op de bank.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

©Door onze redactie

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier