Basteom geeft twee punten weg bij SDOO

Basteom had in de uitwedstrijd tegen SDOO de koppositie kunnen pakken en heel lang leek het er ook op dat dat zou gebeuren, maar na 90 minuten stond er zomaar een 2-2 eindstand op het scorebord.

Basteom speelde een uur lang een prima wedstrijd en stond zelfs na 82 minuten nog met 0-2 voor, maar omdat de ploeg verzuimde de voorsprong te vergroten en de wedstrijd op slot te gooien, bleef SDOO geloven in een resultaat.

Het eerste wapenfeit in de wedstrijd was nog wel een vrije trap van SDOO tegen de lat, maar daarna speelde er maar één ploeg en dat was Basteom. Door doelpunten van Danny van Wilsem en Daan Tieleman stond het na 25 minuten al 0-2 en het wachten was op het volgende Basteom-doelpunt, maar dat kwam helaas niet, hoewel er legio kansen voor waren.

Het laatste halfuur gooide SDOO veel fysieke kracht en geweld in de wedstrijd, de scheidsrechter trad hier onvoldoende tegen op en Basteom raakte volkomen de weg kwijt. Continue werd bij balbezit deze weer ingeleverd, het was één en al onrust en SDOO rook bloed. De laatste 10 minuten gooide SDOO alles wat ze nog konden opbrengen in de strijd, dat kostte hun weliswaar 2 rode kaarten, maar het leverde wel 2 doelpunten op, waarvan de laatste in de 92e minuut viel. Al met al een wedstrijd die Basteom goed begon, maar teleurstellend afsloot en zichzelf niet beloonde met een eerste plaats op de ranglijst.

Volgende wedstrijd:
A.s. zondag 15 oktober, aanvang 14.00 uur, Basteom – Edesche Boys, komt allen.

Opstelling Basteom:
Timon Nijkamp, Luuk Witteveen, Ruud Hartjes, Bas Wiskamp, Rimon Maher Matti, Stijn Heitkönig, Cas Berns, Ries Heitkönig, Danny van Wilsem, Daan Tieleman (Stijn Meutstege), Quinten Bartman (Daan van der Kolk)

 

Door: Lejanne Winters

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier