Teuben met 5 doelpunten laat VEVO kansloos tegen Hatto Heim (FOTOREEKS)

Hatto Heim ging vandaag op bezoek bij VEVO uit Veessen. Vorig seizoen was dit de openingswedstrijd voor het nieuwe seizoen toen was de eindstand 0-4. Vandaag starte Hatto Heim zéér goed en strijdlustig. Het was de 3e minuut dat Twan van Rijssen vrij werd gespeeld en zo op doelman Reindert van der Vrugt door kon lopen.

IMG_3062

Heel koelbloedig schoot Twan de 0-1 tegen de touwen , wat een start voor de mannen van Erwin Brem. Paar minuten later stond het al 0-2 , het was Maarten Teuben die het net deed bollen. Hatto Heim was heer en meester , en het spel zacht er goed uit , alles lukte gewoon bij de geel/blauwen. VEVO kwam in het spel niet voor , Django van der Landen kon net zo goed in de Duc-out plaats nemen , bleef hij tenminste droog. Want het begon harder te regenen , maar ook de doelpunten vielen als rijpe appels van de boom. Ondergetekende kon het niet meer bij benen letterlijk en figuurlijk. Het was Maarten Teuben die de 0-3 & 0-4 scoorde binnen een paar minuten , een zuivere hattrick dus. En voor de thee werd het nog erger voor VEVO , het was andermaal RAKKER (Teuben) die van der Vrugt kansloos liet 0-5. Toch scoorde ook VEVO , een duel om de bal daar zag scheidsrechter Schuhmacher een strafschop in. Achter de bal ging Bart Mulder staan en die schoot beheerst in , en dat was ook meteen de ruststand 1-5 Tweede helft was Hatto Heim ook oppermachtig , maar geen nonchalant met de kansen om. Niels van de Velde scoorde na een mooie aanval de 1-6. Hatto Heim werd een beetje gemakzuchtig , daar door kon VEVO twee maal scoren binnen vijf minuten 3-6. Hatto Heim pakte de draad weer goed op en het was weer die slimme Maarten Teuben die iedereen bij VEVO kansloos liet 3-7. Het slotakkoord was voor de A-Junior Twan van Rijssen die zijn tweede van deze middag maakte 3-8. Een monster score , en was Hatto Heim beter met de kansen om gegaan dan was het misschien wel 3-12,13,14 geworden. Arend Vinke van de radio was onder de indruk van Teuben , hij noemde Maarten een bijzonder talent (32 jaar). Zaterdag 14 oktober wacht de volgende tegenstander E.S.C uit Elbrug , die walste vandaag over Reaal Dronten heen (6-0) Aanvang van deze wedstrijd is om 15.00 uur op sportpark ’t Achterveen.
IMG_2996

Klik HIER voor meer foto’s

 

Door: Gradus Dijkman

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier