AGOVV verliest in druilerig duel van Veensche Boys

Na drie speelrondes staat AGOVV nog steeds droog, alhoewel dit vandaag niet over het weer gezegd kon worden. Op een bijzonder slecht bespeelbaar kunstgrasveld stapte na 90 minuten de gastheer uit Nijkerkerveen als winnaar van het veld.

De eerste helft begon zeer chaotisch, waarin beide teams geen grip op de bal en op het veld konden krijgen. Verdediger Kevin Jansen verklaarde na afloop van de wedstrijd dat het leek alsof de bal last van aquaplaning had. Beide ploegen hadden moeite met de weersomstandigheden, waardoor het een niet al te beste wedstrijd werd. Toch stond het team van trainer Hans uit den Bogaard, die wederom voor een 5-3-2 tactiek koos, in verdedigend opzicht goed. Alleen bij  de omschakeling naar het aanvallende gedeelte lukte het AGOVV niet om een vuist te maken tegen de koploper van de tweede klasse G. Ook bij Veensche Boys liep het niet zoals gewenst. Na een paar kleine plaagstootjes richting AGOVV, waarbij keeper Martijn Droppert eenvoudig zijn doel schoon wist te houden, was het na 40 minuten spelen Wesley Bruinier die de beste kans van de eerste helft aan Apeldoornse zijde kreeg. Zijn schot vanaf de rand van het strafschopgebied werd ternauwernood door sluitpost Kroon tegengehouden. Lees verder

Scoreverloop:
1-0 Yannick Bouw
2-0 Danny  Brouwer

 

Door: AGOVV

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier