Woezik (za) krijgt te weinig tegen BVC (za) 0-1

Woezik begon vandaag goed aan de wedstrijd waarbij Sam Rossen al snel een kans kreeg. Hierna ging het spel op en neer zonder dat beide echt gevaarlijk werden.

 Na een overtreding op Freek van Dreumel was het Daymen Schippers die de vrije trap mocht nemen maar geen doelpunt. De enige echte aanval van BVC over links gaf de spits de mogelijkheid goed vrij te draaien en te scoren, hierna zet Woezik aan maar de keeper was een sta in de weg voor Woezik.

 

In de 2e helft komt Jesper Hendriks voor Freek van Dreumel en tracht Woezik het spel te maken maar brengt het te weinig. Trainer Sjaak Hendriks brengt vervolgens Sander van Doornik voor Sam Rossen en Woezik zet wel aan maar verder dat een aantal kansen komt het niet. Na een aanval van BVC komt keeper Remco van Burk in aanraking met een speler van BVC die vol doorloop op de keeper en wordt vervangen door Melvin Fleuren. Woezik zet vol aan en dat resulteert in diverse kansen maar de keeper van BVC blijft een sta in de weg waarbij de scheidsrechter ook een zuivere handsbal over het hoofd ziet. Uit een uitval van BVC is het Melvin Fleuren die hard uitkomt, wat de speler van BVC niet kan waarderen en daardoor tegen zijn 2e gele kaart oploopt. De scheidsrechter ziet het even niet meer, ook niet dat BVC vervolgens een speler inbrengt en daardoor weer met 11 op het veld staat, na enkele minuten valt het kwartje en kan de speler het veld weer verlaten. Melvin Fleuren redt vervolgens nog in een 1 tegen 1 situatie en Woezik zet vol aan maar helaas mag het niet baten.

Drie punten was eigenlijk voor thuisclub verdiend maar het mocht vandaag niet zo zijn, toch biedt de wedstrijd qua inzet volop mogelijkheden voor de komende wedstrijden.

Opstelling Woezik:  Remco van Burk, Tom van Perlo, Boy Theunissen, Daymen Schippers, Robin Kersten, Freek van Dreumel, Daan van Schijndel, Kevin Kersten, Bryan Schippers, Sam Rossen, Wessel Verkooijen.

 

Reserve:  Melvin Fleuren, Sander van Doornik, Jesper Hendriks, Stan van As.

Alle uitslagen in deze klasse vind je hier 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!