Voorbeschouwing: AGOVV op bezoek bij koploper Veensche Boys

Twee wedstrijden gespeeld, nul punten. De waarheid is momenteel hard voor AGOVV. Op bezoek bij Veensche Boys in Nijkerkerveen wil het de ommekeer inzetten. Al treffen de ‘Blauwen’ wel een ploeg in vorm. Veensche Boys, waar de roots liggen van Ajax-middenvelder en Oranje-international Donny van de Beek, is na twee duels de trotse koploper in 2G.

Zure nederlaag
Hoewel AGOVV vorige week tot weinig kansen kwam in het verloren treffen met AVW’66 (0-1), stond er ten opzichte van de teleurstellend verlopen eerste speelronde bij OWIOS (5-0) een sterke en hechte organisatie op het veld. Het leidde ertoe dat AVW zich maar moeilijk door de defensie van AGOVV kon spelen. De ploeg van Hans uit den Bogaard hoopte op zijn beurt de wedstrijd open te breken met snelle uitvallen, maar liep steeds op tegen de ervaren muur van de bezoekers. Een late handsbal van Wesley Bruinier na 89 minuten, waarbij het de vraag was of het wel hands was, leidde tot een benutte strafschop van Martijn Derksen. Een nederlaag die zuur genoemd mocht worden, maar waaruit AGOVV wel hoop kan putten voor de komende wedstrijden. Lees verder

Stand in deze klasse hier