Terborg stunt met tien man tegen Loil (FOTOREEKS)

Terborg – Ondanks de kermis waren er voor dit duel trouwe supporters aanwezig. De wedstrijd begon daardoor om 13.30 uur.  In Terborg bleef het publiek zondagmiddag een ware thriller.  De thuisclub stond binnen 20 minuten met 0-2 achter.  De eerste doelpunt kwam vrij snel na het fluitsignaal. Terborg speelde na 24 minuten tevens met 10 man door een rode kaart voor Youri Berendhaus. De strafschop werd goed gepareerd door de doelman, die even later toch moest vissen. Kort voor rust bracht Jesse Ikink de tussenstand op 1-2.   Na rust tekende Cas Bekken  voor 2-2 . Loil scoorde via een corner 2-3. De wedstrijd leek alle kanten op te gaan. Totdat in het slot Nout Polman de eindstand van  3-3  bepaalde.  Terborg kan terugkijken naar  een ” wereld prestatie ” en uiteraard kermis vieren.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

KLIK HIER VOOR ALL UITSLAGEN IN DEZE KLASSE