SC Oranje flitsend uit startblokken, opnieuw winst (FOTOREEKS)

SC Oranje is in alle opzichten sterker uit de startblokken vertrokken dan het vorige seizoen. De club uit Arnhem- Zuid heeft een uitstekende start in de 3e klasse A en loopt 2:2.

De ploeg van Carel vd Velden versloeg zaterdag j.l zijn sterkte opponent uit Veenendaal met 2-1. Het enige doelpunt van de bezoekers kwam in de laatste minuut via een strafschop. Daarvoor had vv Veenendaal een paar goede mogelijkheden gehad.

SC Oranje doelpunten werden gemaakt door Bob van Zoomeren en Bryan van Schooten.  Van Schooten had tevens makkelijk vijf meer kunnen scoren als de kansen werden verzilverd. Desondanks is de trainer zeer tevreden  ondanks de slechte weer omstandigheden deze middag.

“Door weer en wind een goede wedstrijd gezien van Sc Oranje met een een hele goede tweede helft met legio kansen waar slecht mee werd omgesprongen. Anders loop je gewoon uit naar 5 / 6 tegen 0. Goede teamprestatie en weer een verdiende drie punten. “, aldus Carel vd Velden.

 

Klik HIER voor meer foto’s

 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier