Alverna zet nederlaag vorige week recht tegen Dosko (1-0)

De eerste thuiswedstrijd van Alverna tegen gedegradeerde Dosko uit Bergen op zoom, is tevens de eerste overwinning geworden. Alverna was heer en meester in de eerste helft waarbij Dosko niet aan te pas kwam.Dat het tot de 44e min duurde voordat Ruben Rip de 1-0 aantekende op aangeven van Jari v Ginkel was een klein wonder. De tweede helft start Alverna op dezelfde voet als voor rust, met wat kansjes die niet benut werden. Het laatste half uur was het Dosko die met lange ballen gevaar probeerde te stichten. Alverna liet zich terug dringen en vergat te blijven voetballen, waardoor Dosko enkele malen gevaar kon stichten voor het doel van Robert Zaalman. Die gaf echter geen krimp, zodat Alverna de eerste punten binnen kon halen. Volgende week gaan we wederom naar Oss om het op te nemen tegen sv Top.

Opstelling Alverna: Robert Zaalman: Dennis Arts.(78 Job Gielen) Kay Tassenaar. Jari v Ginkel. Tjalling Kamerman: Mels Lantang. Sergio Vieira. Cas vd Wal. Derek de Bruijn.: Ruben Rip. Jens Arnouts.(84 Mike Wouters)

Door: Henny Remmers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier