Spits van den Meiracker wederom belangrijk voor FC Lienden (FOTOREEKS/SAMENVATTING)

HHC Hardenberg heeft in de tweede divisie een nederlaag geleden bij FC Lienden. De ploeg van Gert Jan Karsten ging in een aantrekkelijk duel met 3-2 onderuit.

De wedstrijd kende een levendige openingsfase waarin met name Lienden kansen kreeg om de ban te breken. Uiteindelijk was het ook de thuisploeg die op 1-0 kwam via Van Eem. HHC rechtte vervolgens de rug en kwam tien minuten voor rust op gelijke hoogte dankzij Werkman, die op aangeven van Van Hezel binnen wist te tikken, 1-1. Daar konden de bezoekers niet lang van genieten want even later herstelde de Lienden de marge. Centrumspits Van den Meiracker bracht de 2-1 op het scoreformulier.

Na rust ging HHC op zoek naar de gelijkmaker en met name Gouriye was dichtbij, maar zijn inzet werd gepareerd. Na een klein uur spelen viel de treffer aan de kant en was het wederom Van den Meiracker die zijn waarde bewees, 3-1. In het vervolg mocht HHC doelman Danes dankbaar zijn dat de score niet verder opliep. Vijf minuten voor tijd bracht Bouws ineens de spanning terug (3-2), maar ondanks kansen op de 3-3 ging HHC uiteindelijk onderuit tegen de ploeg van Hans Kraay Jr.  Door: RTV OOST

FC Lienden – HHC Hardenberg 3-2

1-0 Van Eem (17)

1-1 Werkman (36)

2-1 Van den Meiracker (39)

3-1 Van den Meiracker (58)

3-2 Bouws (85)

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Philio Milio
Tekst: FC Lieden

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier