Het eerste van Babberich keert terug met zege op Loo

Nadat Babberich al vroeg in de wedstrijd door een prachtige goal van Robin Pattipeilohy op een 1-0 voorsprong kwam, lukte het Loo toch om op gelijke hoogte te komen met een wat makkelijk weggegeven penalty. Door een doelpunt van Dirk Sloot vlak voor rust kon Babberich alsnog met een voorsprong de rust in. Na de 15 minuten waarin beide teams de tactieken konden herzien, kwam Loo eerst nog op gelijke hoogte en waren er verscheidene kansen op de 2-3. Gelukkig herstelde de spelers van SV Babberich zich en kon de overwinning alsnog veilig gesteld worden middels een benutte strafschop door wederom Robin Pattipeilohy. Het laatste doelpunt van de middag werd gemaakt door Robin Swaters. Eindstand: 4-2.

Rober Verbeek kon met trots terugkijken op de eerste wedstrijd: “een eerste competitiewedstrijd blijft altijd lastig. Het was geen hele goede wedstrijd, maar onze goals kwamen wel allemaal uit goed uitgevoerde aanvallen.”

De spelers willen het publiek langs de kant bedanken voor hun support gedurende de wedstrijd en zijn dan ook blij dat zij hen hebben kunnen belonen met de overwinning. De spelers hopen over twee weken weer voor hun eigen supporters de 3 punten in Babberich te kunnen houden.

 

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!