ZVV’56 beleeft goede seizoen ouverture bij Be Quick Zutphen

Het vlaggenschip van ZVV’56 is het seizoen goed begonnen.  De Apeldoornse vierdeklasser won zondagmiddag bij Be Quick uit Zutphen met 0-2.

ZVV’56 nam halverwege de eerste helft al afstand tegen Be Quick door een goal van nieuweling Tim Kercher en ging met een 0-1 voorsprong rusten. Doelman Cerry van Amersfoort had daarin ook zijn aandeel met enkele prima reddingen.

Foto: Be Quick Z

Na de theepauze werd het spel aan de kant van Be Quick steeds grimmiger en het was een wonder dat iedereen aan de kant van de Apeldoorners heelhuids huiswaarts keerde. ZVV’56 liet zich niet uit de tent lokken en kwam wederom via Tim Kercher tot scoren en die bepaalde met zijn tweede goal van de dag de eindstand op 0-2.

Opstelling ZVV’56: Cerry van Amersfoort, Eddy Langwerden, Jurian Speek, Joop Schildkamp, Ejup Smakolli, Robert Hirwa (69’ Martijn ter Weeme), Tim Kercher, Jim Florentinus, Edu Sahertian (45’ Darryl Circkens), Remco van de Berg, Jordan de Vries (64’ Shegbert van Uytrecht)

Statistieken:
21e’ Tim Kercher (doelpunt)
60e’ Tim Kercher (doelpunt)
78e’ Shegbert van Uytrecht (geel)

 

Klik HIER voor nog meer foto’s

 

Door: Stephan Quack

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier