Voorbeschouwing: DFS Opheusden uit naar Zuidvogels

DFS speelt a.s. zaterdag om 14:30 uur op sportpark De Wolfskamer tegen De Zuidvogels Zuidvogels, een oude bekende van twee seizoenen geleden, promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. De mannen van trainer Fernandez Coto wonnen dit seizoen thuis van CSV Apeldoorn (4-1) terwijl men uit twee nederlagen leed tegen Sparta Nijkerk (4-1) en HZVV (1-0).

De eerste doelstelling van de promovendus zal ongetwijfeld handhaving zijn en de thuisploeg zal daarom haar huid dan ook duur verkopen.

Voor DFS staat er wederom een uitmatch op kunstgras op het programma. Het wekelijks wisselen van ondergrond, vooral een nadeel voor de drie ploegen in onze hoofdklasse die op een echt grasveld spelen, is iets waar onze mannen mee om moeten leren gaan.

De puike wedstrijd van vorige week tegen SC Genemuiden moet DFS vertrouwen geven voor de wedstrijd tegen de Zuidvogels. Al staat elke wedstrijd natuurlijk op zichzelf.

Ook in deze match moet er weer voor elke meter geknokt worden en dan zal het voetballend vermogen van de ploeg de doorslag moeten geven, zodat de drie punten mee teruggaan naar de Betuwe.

Stand in deze klasse hier