Regionale Clubvoetbaldagen bij NIVO Sparta (6 t/m 13 jaar)

Drie dagen voetballen, dolle pret en voetbalvrienden maken, dat zijn de Clubvoetbaldagen op het sportcomplex van N.I.V.O.-Sparta! Iedere dag op en top genieten met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, gave animatie en een te gekke voetbaloutfit. De Clubvoetbaldagen vinden plaats op 17, 18 en 19 oktober 2017 in Zaltbommel. 

De hele dag lekker voetballen maar wel thuis slapen
Je bent al vanaf 9.00 welkom op sportpark “De Watertoren” om te genieten van alle leuke en spannende activiteiten. Ook ideaal voor alle drukke ouders dus. ’s Avonds slaap je in je eigen bed zodat je weer helemaal scherp bent voor de volgende dag.

Schrijf je snel in want er is beperkt plek
N.I.V.O.-Sparta organiseert dit driedaagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio. Je hoeft dus geen lid te zijn. Inschrijven kan alleen of met teamgenoten van jouw club via www.clubvoetbaldagen.nl. VOL=VOL

Meer toernooien vind je hier