Beker |De Graafschap sneuvelt na strafschoppen tegen Kozakken boys (SAMENVATTING)

De Graafschap ligt uit het bekertoernooi. De ploeg van trainer Henk de Jong verloor op bezoek bij Kozakken Boys na strafschoppen, door missers van Sven Nieuwpoort en Tim Keurntjes. In reguliere speeltijd scoorde Mahmut Sönmez namens Kozakken en Sjoerd Ars namens De Graafschap (1-1). Het werd 5-4 na strafschoppen.

Doelpuntenmaker(s): 1-0 Mahmut Sönmez (33.), 1-1 Sjoerd Ars (68.)

Opstelling Kozakken Boys: Den Hartog; Gaari, Pollemans, Jakoba, Bot (92. Eugenia), Sönmez (59. Mendes Moreira), El Azzouti (74. Habtemariam), Stout ©, Monteiro, Abdullahi (81. Agatowski) en Van Ingen.

Opstelling De Graafschap: Etemadi; Van Overbeek (46. El Jebli), Abena, S. Nieuwpoort ©, Driver, Tutuarima; Receveur (113. Klaasen), Van Mieghem, Diemers; Van den Hurk (120. Keurntjes) en Ars (76. Serrarens).

 

Tekst: De Graafschap

Meer over de beker vind je hier