Samenvatting: Csv Apeldoorn kansloos tegen Ajax(za), 1-3

Verliezen is nooit leuk, maar wel een essentieel onderdeel van een wedstrijd. Meestal wordt er na een nederlaag druk gezocht en gespeculeerd naar de oorzaak van het verlies. Dat was zaterdagmiddag, na de thuiswedstrijd tegen de amateurs van Ajax, absoluut niet nodig. De conclusie was even eenvoudig als eenduidig. De tegenstander was gewoon beter, veel beter, op alle onderdelen van het spel. Zelfs de meest verstokte csv Apeldoorn-supporter zal het hiermee eens zijn geweest.

csv Apeldoorn – Ajax 2-6 (1-3)
Scoreverloop: 6. Kenneth Misa Danso 0-1, 22. Stanley Akoy 0-2, 38. Steven van Es 1-2, 39. Stanley Akoy 1-3, 55. Zakaria el Biyar 1-4, 71. Jesse Perdon 2-4, 73. Kenneth Misa Danso 2-5, 86. Mike van ’t Land 2-6

 

Door: csv Apeldoorn

Stand in deze klasse hier